Hirdetés

Sam & Max hírek

|

Pár napja már kipróbálhattuk a Sam & Max Episode 2: Situation Comedy demó változatát, ám a fejlesztők újabb híreket osztottak meg velünk.

Hirdetés

Aki esetleg lemaradt a demóról, az a Telltale Games oldaláról is beszerezheti az aktuális részeket, melyekért darabonként 8.95 dollárt kell leszúrkolni, ám a készítők a hat részesre tervezett teljes első epizód sorozatot is elérhetővé teszik egyben. A gyűjteményért 34.95 dollárt kell kifizetni, de ezért a pénzért már az összes részt megkapjuk (ha már megvettünk pár részt, akkor azt levonják az árból), így aki most veszi meg ezt a pakkot, az az ezután érkező darabokat is megkapja. A készítők a következő részek címeit is bejelentették. A harmadik rész a Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob, and the Meatball címet kapta és már január 25-én elérhetővé fog vállni, a Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die! és a Sam & Max Episode 5: Reality 2.0 pedig várhatóan a következő hónapokban lesz letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)