Hirdetés

Sam & Max - Xbox Live-on a Season 1

|

A Telltal által újjáélesztett Sam & Max, Xbox Live-on is elérhető lesz hamarosan.

Hirdetés

Sam & Max kalandjai jó ideje biztosítanak szótakozást az igényes kalandjátékok kedvelőinek. Még zsenge koromban toltam az első Sam & Max játékot, de az ártatlnannak távolról sem nevezhető vérnyulat meglátva, még minidg röhögnöm kell. Hamarosan az Xbox tulajok is beszállhatnak a mókába.

Sokak szerint az új Sam & Max epizódok nem érek el a régi klasszikus színvonalát, ám ettől függetlenül jó hír, hogy elkészült a Sam & Max Season 1 Xbox-ra is. A vicces sorozat jövő héttől válik elérhetővé az Xbox Live rendszerén keresztül, 1600 MS pontért, ami 19,20 euró. Ennyi pénzért a teljes első évadot töltheti minden érdeklődő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)