Hirdetés

Samorost3 - itt az első trailer

|

A Machinarium fejlesztőinek új játékára még sokat kell várnunk, de a várakozást enyhítendő megjött az első videó.

Hirdetés

Az Amanita Designt például a Machinarium és a Botanicula elkészítéséért szeretjük. A csapat új játéka 2015-ben jelenik majd meg PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra is.

A főszerepben természetesen a korábbi részekből megismert űrgnóm és hűséges társa, a Samorost2-ben űrlényektől megmentett kutya áll majd. Az előző részt 2007-ben a legjobb böngészős játéknak választották az Independent Games Festivalon, illetve a játék kategóriában a Webby díjat is bezsebelte.

A Machinarium, amelyet 2009-ben PC-n, Mac-en és Linux-on próbálhattunk ki, ma már a point&click műfaj legjobbjai közt kerül említésre, és PS3-on, androidon, BlackBerryn, iPaden, PlayBookon és Vitán is elérhető. Ezt a Botanicula követte, amely az egyedi játékmenet mellett a fantasztikus zenéivel emelkedett ki a többiek közül.

Az Amanitától eddig csak fantasztikus játékok láttak napvilágot, így valószínűleg most sem fogunk csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)