Hirdetés

Samsung Galaxy S6 Edge - létezik ennél jobb telefon?

|

A koreai vállalat odatette magát, és az elmúlt évek bukdácsolásai után olyan telefont rakott le az asztalra, amit még jó ideig emlegetni fogunk.

Hirdetés

A Galaxy S5 megjelenése után egyre többen kritizálták a Samsungot azzal, hogy egyáltalán nem tudnak megújulni. Míg a Sonynál a vásárlók örülnek annak, hogy minden telefon hasonló dizájnt kap, a potenciális Samsung vásárlók már nagyon unták a banánt, ezért a koreai gyártónak lépnie kellett, mert egy újabb igénytelen műanyag hátlap hatalmas pofon lett volna.

A márciusi Mobile World Congressen robbant a bomba, amitől már január óta hangos a tech sajtó. A Galaxy S6 mellett bemutatkozott az S6 Edge, melynek kijelzője mindkét oldalt hajlított, rányúlik a készülék oldalára. Ha ez nem lett volna elég, a cserélhető akksi helyett egy fix modul és az azt bezáró üveg hátlap, egy remek kamera és egy QHD kijelző is szériatartozék. 

A processzorproblémák miatt a Samsungnak a saját Exynos chipjeit kellett használnia, de rosszul jártak ezzel? Épp ellenkezőleg, teljesítményben magasan verik a HTC One M9-et, amely a jelek szerint ráadásul melegszik is. Ha kíváncsian vagytok, pontosan hogy is szerepelt tesztünkön a Samsung Galaxy S6 Edge, olvassátok el a PC World írását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)