Hirdetés

Samurai Shodown - nyáron visszatér az SNK sorozata

|

Különleges élményt kínál majd a klasszikus verekedős játéksorozat legújabb felvonása, ami még idén megjelenik

Hirdetés

Még 1993-ban jelent meg a Samurai Shodown legelső része, amit rengeteg folytatás követett később, de mostanában pihenőn volt a széria. Idén azonban visszatér, és egy elég érdekes funkciót is beépítenek a fejlesztők az új epizódba.

Hirdetés

A Samurai Shodownban a kampány mellett játszhatunk online és offline harcokat, illetve lesz egy különleges, Dojo nevű játékmód is, ami egy különleges technológiával egészen ügyes, gép által irányított ellenfelekkel állít szembe minket. Ezek a harcosok megfigyelik, hogyan játszunk, és ezt a tudást felhasználva fognak küzdeni ellenünk. Ráadásul az így létrejött karaktereket megoszthatjuk a többiekkel is. Először a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok élvezhetik majd a mókát, ezekre a gépekre már júniusban megérkezik. Valamikor 2019 utolsó negyedévében Nintendo Switch-re is berobban a játék, később pedig PC-n is játszható lesz.

A játék egyébként kipróbálható a PAX East 2019-en, és a Gematsu jóvoltából megnézhetünk több mint 44 percnyi gameplayt, ami egy PlayStation 4 Prón lett rögzítve. Íme:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)