Hirdetés

Samurai Warriors 4: Empires - legyél te is stratéga

|

Akit érdekel, hogy hogyan működnek majd a Samurai Warriors 4 új funkciói, annak érdemes lehet belekukkantani a kedvcsinálóba.

Hirdetés

A Koei Tecmo és az Omega Force kiadta a Samurai Warriors 4: Empires első trailerét, amiből kiderül, hogy a játékban új stratégiai elemek is lesznek, és a játékosok katonai parancsnokokat is irányíthatnak majd egy új stratégiai szobából.

A kiadó a trailer mellet az előrendelésről is új infókat adott ki. Ezek szerint, akik még megjelenés előtt lefoglalják saját példányukat egy Osaka Encampment scenárióval lesznek gazdagabbak a már korábban bejelentett Golden Daimyo Castle mellett. Ha a sorozat rajongója vagyok, akkor érdemes lehet mielőbb befizetni az extrákért.

A Samurai Warriors 4: Empires Japánban szeptember 3-án jelenik meg PS3-ra, PS4-re és PS Vita-ra. Az európai megjelenésről egyelőre nincs hír, de tekintve, hogy a Samurai Warriors 4 II októberben hozzánk is elér, van okunk reménykedni az Empires érkezésében is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)