Hirdetés

Samurai Warriors 4 - hosszú az út, amíg a pengém a pengédhez ér

|

Szamurájok egy kis természetfeletti erővel és gyorsasággal megspékelve, mindez egy arcade környezetben - mi kellhet még?

Hirdetés

Hogy a sorozat egy újabb résszel bővül valószínűleg senkit sem lep meg, a fejlesztők viszont úgy döntöttek, nem a next-gen konzolokat célozzák meg a negyedik résszel.

A játékban több mint 50 karakter közül választhatunk majd, ahol ismerős arcok és új szereplők is feltűnnek. A Nintendo 3DS-re megjelent Samurai Warriors: Chronicles-höz hasonlóan itt is 2 karaktert választhatunk ki minden egyes pályára, akik közt szabadon váltogathatunk. Emellett több újítást is ígértek a fejlesztők, bővebben azonban még nem nyilatkoztak.

A játék március 20-án jelenik majd meg Japánban, és csak PlayStation 3 illetve PS Vita konzolokon lesz elérhető. A nyugati megjelenéssel kapcsolatban egyelőre nem született hivatalos bejelentés, de nagy valószínűséggel mi is megkapjuk majd a Samurai Warriors 4-et. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)