Hirdetés

Rövid ideig ingyenes a Goat Simulator fejlesztőinek FPS-e

|

A Coffee Stain igazán a Goat Simulatorral lett híres, de a csapat készített annál jobb játékot is.

Hirdetés

Most már tényleg nem telik el úgy nap, hogy valaki ne vágna hozzánk valamit ingyen. Black Friday és hálaadás környékén adakozóbbak az emberek, mi meg nem panaszkodunk.

Hirdetés

A Humble Bundle-ön a Brütal Legend után most egy újabb játék, a Coffee Stain készítette Sanctum 2 tölthető le még valamivel kevesebb mint negyvennyolc óráig. A Windows-on, Mac OS-en és Linuxon is futó FPS-Tower Defense hibridben mindenféle lényektől kell megvédenünk a Magot, fejleszthetjük karakterünket és megpróbálhatjuk megtalálni az adott szituációban leghasznosabb tornyokat. 94%-os a Steam értékelése, úgyhogy csak nem lehet rossz.

A letöltés menete a szokásos: jelentkezzetek be a Humble Bundle-ön, majd ezen az oldalon rakjátok a játékot a kosárba, fejezzétek be a vásárlást, és várjátok türelemmel a Steam kódot, amit aztán a Steam kliensben válthattok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)