Hirdetés

Sandbox módot kaphat a Call of Duty: Warzone

|

Ha ezt meglépik a fejlesztők, végtelen lehetőség nyílik a játékosok előtt a szórakozásra.

Hirdetés

Teljesen új játékmód érkezhet a Warzone-ba, legalább is erre enged következtetni néhány most kiszivárgott hangfájl. Ugyan a fejlesztők még semmit nem mondtak ezzel kapcsolatban, a frissen napvilágot látott felvételek egyértelműen egy sandbox módra utalnak.

Korábban elképzelhetetlen volt, hogy egy FPS-ben hasonló funkciók tűnjenek fel, az Epic Games battle royale játéka azonban elmosta a határokat a műfajok között. A Fortnite Party Royale módja szolgálhatott a Call of Duty fejlesztőinek is inspirációként, az ő alkotásukban is érkezhetnek különböző versenyek és szabadidős tevékenységek, persze kicsit komolyabb köntösben.

Hirdetés

A kiszivárgott hangok között rengeteg egyértelmű utalás szerepel, mint például: "checkpoint reached," "a vehicle is required for this event," vagy épp "you need a helicopter to participate in this event." Ezek alapján joggal gondolhatjuk, hogy a harmadik szezon nagy újítása lehet egy kikapcsolódásra is alkalmas, sandbox Warzone pálya.

A napvilágra került információk között szerepel továbbá a "plague" zombis játékmód, melyben elárasztják az élőhalottak Verdansk területét. A hangfájlok között szerepel, hogy ez lesz az utolsó esély megmenteni a most ismert helyszínt, melyre egyre több forrás szerint is atombomba hullik majd szezonzárásképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)