Hirdetés

Santa Ride! - ingyenes Télapós játék az Invictustól

|

Nagyon jó fej arcok, akik Debrecenben, az Invictusnál dolgoznak - nem felejtkeztek meg rólunk és a határon túli beteg gyerekekről sem ez évben.

Hirdetés

Autós (izé, rénszarvas-szános) játékuk az Unity platformot használja, amely elég látványos grafikát is engedélyez, sőt a játék nemcsak PC-n (böngészővel) hanem iOS és Android platformok alatt is ingyenes - ott azonban letölthető.

Ez azonban még mind semmi - a játék segítségével olyanok is örömhöz, ajándékhoz, figyelemhez juthatnak, akik másképp nehezen. Kozák Tamás az Invictus fő-embere a következőket írta nekem: "A mikulásos játékról szóló hirt pedig nagyon köszönjük, ha megosztod az olvasókal. A reklámbevételeket beteg, határon túli magyar gyermekek gyógyítására továbbítjuk, így nagyon örülünk, ha sok helyre eljut a játék híre." - ne fogjátok viszsa tehát magatokat: ha más nem, szóljatok ismerőseiteknek, barátaitoknak a játékról, ők is játsszanak vele!

Emellett adakozni is lehet - az alábbi linken, ahol a játék is elérhető, jobbra egy Donate felirat alatt lehet erre a nemes célra további összegeket küldeni.

Santa Ride! - böngészős verzió (Figyelem, a játékot ki lehet nyítni egész képernyőre!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)