Hirdetés

Sarkvidéki extrém hideg, egy robot, és valami nyomasztó érzés - benne vagy?

|

Az Arctic Awakening egy érdekes kalandjátéknak tűnik, amiben lehet, hogy a hóvihar lesz a legkisebb ellenségünk.

Hirdetés

A tegnapi Future Games Shown az eddig nagyrészt csak böngészős címekkel kísérletező Goldfire Studios bejelentett egy nagyobb projektet. Az Arctic Awakening egy túlélős móka lesz, de műfajbeli társaival ellentétben itt a túlélőjátékokra kihegyezett elemek csak alapként szolgálnak egy erősen narratív élmény felépítéséhez.

A főszereplőnk egy ex-katona, Kai, aki a világ leghidegebb pontján zuhan le repülőgépével, és a balesetben másodpilótáját is elveszíti. Egyetlen társa egy MI segítő, Alfie lesz.

Kainak extrém körülmények között kell túlélnie, helyreraknia a gépét, és találnia egy új másodpilótát. Mindeközben többet és többet tudhatunk meg karakteréről, és MI társáról, akiről később kiderül, hogy valójában nem is annyira cuki, mint amennyire annak tűnik.

Hirdetés

A nyomasztó élményről trailer is nézhető:

A fejlesztők szerint a sztori túlélésről, barátságokról, önfelfedezésről és az út során feltárásra váró titkokról szól majd. A látvány tekintetében erősen Firewatch utánérzésünk van, pláne ha átlapozzuk a játék első képeiből összerakott galériát:

Az Arctic Awakening még messze van a késznek mondható állapottól. A jelenlegi tervek szerint valamikor 2022-ben számíthatunk a PC-s megjelenésére, a konzolos változatok pedig tovább is váratnak magukra. Ti kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)