Hirdetés

Satellite Reign - itt a Syndicate Wars örökösének megjelenés előtti előzetese

|

Hamarosan megjelenik, ezért meg is kapta a kötelező launch trailert a Syndicate Wars nyomdokaiban járó Satellite Reign.

Hirdetés

A közösségi finanszírozás áldásos tevékenységének hála, hamarosan megjelenik a mára már klasszikusnak számító Syndicate Wars szellemi örökösének számító Satellite Reign.

Bár a hivatalos újrakeverésnek tekinthető Syndicate ugyan nem volt egy rossz próbálkozás, de az igazi rajongóknak azért kevés volt ez a tűrhető lövöldévé csonkított játék. Szerencsére 5Lives Studios dolgos kezeinek és a Kickstarteren adományozó tömegnek köszönhetően (több mint 460 000 dollár gyűlt össze) itt van az igazi Syndicate élményt felidéző Satellite Reign. A hangulatos cyberpunk környezettel operáló játékban a nagy elődhöz hasonlóan négy karaktert irányíthatunk, akik merőben eltérő képességekkel lesznek felvértezve. A közelgő megjelenéshez természetesen egy kellően ütős launch trailer is dukál, lessétek meg gyorsan.

Az induláskor a lokalizáció még kimarad, így egydül angol nyelven lesz élvezhető a kaland. A Satellite Reign végre valahára kilép az Early Access stádiumból és augusztus 28-án jelenik meg Windows, OS X és Linux rendszerekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)