Hirdetés

Hamarosan az Epic Games Store-ba kerül a Goat Simulator készítőinek új címe

|

Nem kell már rá sokat várni, hogy korai hozzáféréssel kipróbálhassuk a Satisfactory-t.

Hirdetés

A Goat Simulator fejlesztői teljesen új vizekre eveznek új játékukkal, a Satisfactory játékmenetében ugyanis idegen bolygókon építkezhetünk kedvünkre, a látványvilág pedig a No Man's Sky-t idézi. Ahhoz, hogy erőforrásuk után nézzünk fel kell fedeznünk az adott planétát, csakhogy az élővilág nem mindig barátságos, így nem jöhet rosszul, ha behívunk egy-két barátot magunk mellé. 

Hirdetés

A Coffee Stain Studios bejelentette, hogy a Satisfactory március 19-én jelenik meg korai hozzáféréssel, kizárólag az Epic Games Store kínálatában, de az exkluzivitás csak 12 hónapig fog tartani, utána a Steam-felhasználók is lecsaphatnak a projektre. A stúdió egy trailerrel leplezte le a dátumot, amely meglehetősen szürreális lett az alávágott zene és a beállások miatt: 

A Satisfactory tehát március 19-től  érhető el az Epic boltjában. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)