Hirdetés

Elég jól tudsz randizni? Játékkal tesztelheted

|

Napi szinten vered vissza az idegenek invázióját, de vajon meg tudod menteni a romantikus vacsorát a biztos bukástól? Ingyen kipróbálható.

Hirdetés

A Japánoknál ugyan a mai napig nagy népszerűségnek örvend a visual novel műfaja, azért olykor mifelénk is sikereket érnek el az olyan népszerűbb darabok, mint a Virtue's Last Reward, a kultikus Katawa Shoujo vagy az őrültebb fajtából való Hatoful Boyfriend.

Most Chris Cornell jóvoltából újabb érdekes mű érkezett ebbe a nálunk igen ritka műfajba a Save the Date képében. A játékban körülírt szituáció végtelenül egyszerű: hősünk találkozót beszélt meg estére egy ismerősével, nekünk pedig különböző döntéshelyzeteken keresztül kell elérnünk azt, hogy sikeres legyen a randevú, miközben az univerzum a lehető legabszurdabb módszereket bevetve próbálja tönkretenni esténket. 

Az az igazság, hogy már ezzel is többet árultam el a kelleténél a játékról, mert sokkal nagyobbat üt az egész, ha magatok próbáljátok ki. Ebben az is nagy segítség lesz majd, hogy a játék teljesen ingyenesen letölthető innen.

Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)