Hirdetés

SAW - a PC-s verzió Steam-exkluziv lesz

|

A Fűrész játékadaptációjának konzolos verzióit már meg lehet vásárolni, azonban a PC-s verzió csakis a Steamen keresztül lesz elérhető.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb horrorsorozat, a Saw, magyarul Fűrész széria anno egy kis költségvetésű filmként indult, ám az embereknek bejöttek a csavaros fejtörők, illetve fejtörő csavarok, s idén Halloween-kor már a hatodik részt láthatják az érdeklődők. Annak, aki nem szereti a horrorfilmeket, és ennek következményeképp nem látta a széria részeit, kicsit érdekes lehet, hogy mi fogta meg a rajongókat a darabolós filmben, de aki látott már egy részt is, az tudja, jóval több van bennük, mint vér és belek.

A nagy sikerre való tekintettel evidens volt, hogy játék is készüljön belőle. Az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosok már kipróbálhatják, azonban a PC-sek kicsit később kapják meg, még ebben a hónapban. A dolog érdekessége, hogy valamiért Steam exkluziv lett, nyilván így jóval olcsóbb a terjesztés, mintha fizikai formában sokszorosítanák. Addig lássuk, hogy elfutna-e gépünkön az izgalmasnak ígérkező horror-kaland.

Minimum:
OS: Windows XP w/ Service Pack 3/Windows Vista
Processzor: Intel Pentium 4 2.4 GHz vagy AMD Athlon 2.0+ Ghz
RAM: 1 GB
Videokártya: nVidia GeForce 6600+, ATI X1300+
Szabad hely: 12 GB
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Kontroller támogatás: Van

Ajánlott:
Processzor: Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
RAM: 2 GB
Videokártya: nVidia GeForce 7600, ATI X1900

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)