Hirdetés

SAW - a tesztelőknek nem tetszik annyira

|

Az előbb megtudtuk, hogy a PC-s verzió Steam exluziv lesz, most megtudjuk, mit gondolnak a konzolos példányokról az értékelők.

Hirdetés

Rengeteg jó játékot kaptunk idén ősszel, ám néha-néha becsúszik egy nem olyan jól sikerült alkotás. Ez a helyzet a Saw esetében is, mint azt a külföldi értékelők pontjaiból megtudhatjuk.

Hatvan százalék még nem olyan rossz eredmény, azonban inkább erősen közepesnek sorolnám be. Mint azt tudjuk, filmekből az esetek jelentős többségében nem készül jó játék (bár szerencsére vannak kivételek), s mivel a Saw alapját is egy filmsorozat adja, talán annyira nem is vagyunk meglepődve az eredményeken. A következtetést nyilván mindenki vonja le magának, az értékelések csak irányadó jelleggel szerepelnek itt. Lássuk hát őket:

- TeamXBOX - 7.8/10
- Gamervision - 6.5/10
- Giant Bomb - 3/5
- Gamernode - 5.5/10
- GameSpot - 6.5/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)