Hirdetés

Saw (Fűrész) - Aprócska hírmorzsa

|

Hogy a nálunk Fűrész címmel vetített horror-széria megjátékosításra kerül, egy ideje már tudjuk. Egyéb hír?

Hirdetés

Akad persze, de előbb némi süketeléssel igyekszem kitölteni az üres sorokat, hogy meglegyen a kötelező limit. Szóval, a Fűrész filmekről bizonyára mindannyian hallottatok. Néhányan talán láttátok is őket, esetleg még szeretitek is a számtalan csavarral megbolondított, egymáshoz ezer szállal kapcsolódó epizódokat, no meg az ötletes, ám kétségtelenül brutális csapdákat, illetve a halálesetek naturalista ábrázolását. Még ashe számolt be arról az év elején, hogy a szakmában újoncnak számító Brash Entertainment vette magának a bátorságot, hogy játékhoz használja alapanyagként a filmeket. A 2007-ben alapított gárda filmadaptációkkal foglalkozik, mégpedig elsősorban családi, vagy animációs filmekkel (Alvin and the Chipmunks, Jumper, Spache Chimps, The Tales of Despereaux).

saw3pic3.jpg


Az Unreal Engine 3 segítségével életre keltett Saw a tervek szerint 2009. októberében lát napvilágot. Mivel az ötödik film most kerül a mozikba, és általában évente érkeznek a folytatások, meglehet, hogy a hatodik rész (biztosan lesz ilyen is) a játékkal egyidőben kerül a közönség elé.
Eddig fecsegtem és húztam az időt, most pedig következik az újabb hírmorzsa. A játék sztorija hivatott összekötni az első és a második film történéseit, továbbá magyarázatot adni az évekel ezelőtt felmerült, s mindmáig válasz nélkül hagyott kérdésekre. A sorozatot kitaláló és pátyolgató Leigh Whanell (a fotós az első részből) és James Wan is szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, így a jellegzetesen "fűrészes" sztori minősége miatt nem kell majd aggódnunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)