Hirdetés

Saw II: The Game - Ismét Unreal motorral

|

A sajtóközleményeket gyakran sújtó betegség, hogy esetenként aktualitásukat vesztik, mire valaki veszi a fáradságot és megfogalmazza.

Hirdetés

Április óta tudjuk, hogy jön a Saw II: The Game, ráadásul még képek is napvilágot láttak a játékból, amelyek minden közleménynél érthetőbben árulkodtak arról, milyen grafikus motor dohog majd a folytatás alatt.



Ha eddig nem lett volna világos, akkor most már egy hivatalos sajtóközlemény is megerősíti, hogy a Konami az újabb epizódhoz is az Epic Games hatalmas sikernek örvendő grafikus motorját (Unreal Engine 3) licencelte. A Fűrész hetedik, immáron 3D-ben forgatott részével egyszerre érkező játékban Tapp nyomozó fiát alakítjuk, aki agyafúrt csapdák tucatjain kell átverekedje magát.



Úgy fest tehát, hogy bejött a Konami számítása, a Saw franchise videojátékos fronton is megvetette lábát, s évente érkezhetnek majd a folytatások.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)