Hirdetés

Saxxy Awards - elkezdődött a szavazás, már nézhetitek is a videókat

|

Lejárt a beadási határidő, a Saxxy Awards az alkotók előtt bezárta a kapukat, ami azt jelenti, hogy mi elkezdhetjük átböngészni az ígéretes anyagokat.

Hirdetés

Minden évben megcsodálhatjuk az év legjobb Source Filmmaker videóit, hála a Saxxy Awardsnak, amire az alkotók rendszeresen beküldik műveiket, és a közönség pedig eldöntheti, hogy melyik tetszett neki a leginkább.

A Saxxy videókat a legjobb akkor megnézni, amikor már megvolt az eredményhirdetés, és csak a legjobbak maradtak fenn. A második legjobb lehetőség persze most is adott, mert akár az összeset átböngészhetjük, és mire végzünk már lejár a munka/iskolaidő. A Saxxy oldalán értékelhetitek és futhatjátok át a jelentkezők műveit.

Idén a Valve igyekezett bátorítani az alkotókat arra, hogy ne csak a Team Fortress 2 készletével bűvészkedjenek, ezért megnyitották a lehetőséget, hogy a Portal 2 elemeit is felhasználhassák, sőt azt is megpróbálták elérni, hogy minél több játékfejlesztő adjon elemeket a filmkészítők kezeibe. A szavazás szeptember 29-ig tart, sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)