Hirdetés

Feltámasztaná a Scaleboundot a PlatinumGames

|

Ha a fejlesztőkön múlik, egy napon még játszani fogunk a félbehagyott sárkányos akció-RPG-vel.

Hirdetés

Mozgalmasan kezdte az évet a PlatinumGames: először is megtudtuk, hogy önállósodni kíván, amiben partnerre lelt a Tencent személyében, majd nem sokkal később elindította első Kickstarter kampányát a The Wonderful 101 újrakeverésének szándékával. Ezt a vállalkozást is siker koronázta, tehát eddig kettőből kettő a kiadóvá válás útjára lépő cég 2020-as mérlege.

Hirdetés

Ennek apropóján beszélgetett Atsushi Inaba stúdióvezető a Eurogamer Portugal munkatársával. Egyéb témák mellett szóba került a PlatinumGames kudarcai között számon tartott Scalebound is, amit hosszas kínlódás után 2017-ben elkaszált a Microsoft. Adta magát a felvetés, hogy vajon a jelenlegi körülmények között van-e reális esélye a félbehagyott projekt folytatásának.

Jó kérdés! Bár a szóban forgó szellemi termék 100 százalékban a Microsoft tulajdona. Akármi történjék vele, mi semmit sem tehetünk, hacsak a Microsoft nem ad rá engedélyt. De ez egy olyan játék, amibe beleszerettünk, ezért ha lehetőségünk adódna rá, örömmel visszatérnénk hozzá.

Innentől Phil Spencerék térfelén pattog a labda, ám mivel nem ismerjük a számokat, sem pedig azt, hogy pontosan milyen okok vezettek a Scalebound kukázásához, azt sem zárhatjuk ki, hogy a Microsoftnak esze ágában sincs második esélyt adni az együttműködésnek.

Ti örülnétek, ha mégis elkészülne a Scalebound?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)