Hirdetés

Scalebound - Switch-exkluzívként éledhet újra?

|

Az utóbbi évek egyik legígéretesebb Xbox-exkluzívja volt, aztán leállították a fejlesztését, de most van esély arra, hogy egy másik platformra mégis megjelenik.

Hirdetés

Nagy kár, hogy a Microsoft elengedte a Scaleboundot, még valami jó is lehetett volna belőle. Bár az igazat megvallva nem biztos, hogy az Xbox One-tulajok között találhatott volna a legnagyobb közönségre.

Hirdetés

Most a NintendoInsider állítólag megbízható forrásokból arról értesült, hogy a projektet újraélesztették, de a játék már csak Switchre fog megjelenni. A Kinda Funny Games Daily egyik adásában a Game Informer egyik írója is utalt már arra, hogy egy halottnak hitt játékot a Nintendo támaszt fel, egészen valószínű, hogy erre utalt.

Persze a bejelentésig semmi nem biztos, még akár a Nintendo is feladhatja, de nem ez lenne az első alkalom, hogy egy más által elhagyott projektet a kiadó közreműködésével sikerül befejezni: a Bayonetta 2 is a japán cégnek köszönhetően menekült meg.

A Scaleboundot 2017 elején lőtte le a Microsoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)