Hirdetés

Scalebound - a Microsoft eltünteti a nyomokat

|

Miután megerősítették a játék törlését, a Microsoft nagyon gyorsan elkezdte eltüntetni a Scalebound minden nyomát az internetről.

Hirdetés

Ha azon kevesek közé tartoztál, akik várták a Scalebound megjelenését, akkor most jó eséllyel a játék trailereibe fojtanád bánatod. Az az egy biztos, hogy ezt nem a Microsoft csatornáján teszed, lévén ott töröltek vagy privátra raktak minden trailert.

A tegnapi híreket követően a Microsoft elkezdte leszedegetni a játék trailereit, így ha korábbi posztok linkjeire kattintva megnéznél egy Scalebound videót, akkor jó eséllyel csak egy "Ez a videó privát" üzenet fogad majd.

Persze az, hogy a Microsoft szeretné kitörölni a játék létezésének minden nyomát, nem jelenti azt, hogy nem is létezett. A Scalebound videókat a Polygon például kimentette.

Utóbbiért hálásak vagyunk, de ettől még picit fáj, hogy már sosem próbálhatjuk ki a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)