Hirdetés

Scarface: The World Is Yours OST

|

A Sierra bejelentette, hogy a Scarface: The World Is Yours című játékának zenéit az egykori 80-as évek neves előadói szolgáltatják majd, így többek között a Grandmaster Flash, a Run DMC, vagy a Judas Priest és Debbie Harry, ám szerepelni fognak még az eredeti filmből is Giorgio Moroder néhány legendás dallama. Természetesen a fejlesztők nem hagyják ki a mai nagy slágereket sem, ám ezekről és a teljes listáról majd csak a későbbiekben kívánnak bővebb részleteket kiadni. Ám ez még mind semmi, a játékba ugyanis bekerül egy "Mix Tape" nevű funkció, melynek segítségével a játékosok egyedi zeneszámaikat is felhasználhatják majd a játékban, a legkülönbözőbb formákban. “A fejlesztés során arra fókuszáltunk, hogy a játékosnak lehetősége legyen kiválasztani a neki legmegfelelőbb zenét, így szabad választhat a film eredeti zenéjéből, de belehallgathat mai slágerekbe, vagy akár egyedi hangulatot is varázsolhat a játékba.,” tette hozzá Cindy Cook, a Vivendi Games értékesítési igazgatója.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)