Hirdetés

Sci-fi lesz a következő Quantic Dream játék?

|

A Heavy Rain alkotója David Cage, már a következő projekten dolgozik.

Hirdetés

A következő Quantic Dream porjekt egyelőre titkos, ám azért egyet s mást tudni lehet róla. Az például biztos, hogy nem a Heavy Rain folytatásáról van szó, hiszen Cage, és csapata már a Fahrenheit esetében sem voltak hajlandóak továbbvinni a szerintük befejezett sztorit.

A legújabb pletyka egy "Horizon" című projektről szól. Cage már elindította a castingot, és azt is tudjuk, hogy elvben készen van az ötlet. A jól értesültek szerint a Horizon főszereplője egy "elszigeteltségben felnőtt férfi lesz, aki találkozik egy szabad hölggyel, aki fél szabadnak lenni". Bármit is jelentsen ez, az biztos, hogy a játék sci-fi lesz, hiszen a pletyka szerint a huszonvalahányadik században járunk. A Heavy Rain megjelenésekor Cage csak annyit mondott, hogy a következő játékuk nagy meglepetést okoz majd, és sokkal kevesebbet kell rá várnunk, mint hiszük. E3 során remélhetőleg több is kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)