Hirdetés

Sci-fi szervkereskedő-szimulátor lehet az utolsó Kinecttel kompatibilis játék

|

A Strange Scaffold csapat alkotása bizarr őrületnek ígérkezik egy Chad Shakespeare nevű kutyával az egyik főszerepben.

Hirdetés

Nem pusztán a címe miatt lesz várhatóan különleges játék a Space Warlord Organ Trading Simulator. A fejlesztőcsapat bejelentése szerint ugyanis az alkotás támogatni fogja az Xbox Kinect irányítást is, vélhetően tehát az egyik utolsó ilyen játék lesz, amihez használhatjuk a 2010-ben megjelent perifériát.

A játék vezető írója, Xalavier Nelson Jr. szerint a cím tökéletesen összefoglalja, hogy mi történik a Space Warlord Organ Trading Simulator világában. A 80-as évek ihlette látványú játékban emberi és űrlény belső szervekkel kell kereskednünk, a végcél pedig egyértelműen a profitgenerálás. Jelenleg 31 különböző szervvel lehet kereskedni a játékban, de a fejlesztőcsapat még dolgozik a további bővítésen.

Hirdetés

Természetesen egy hangulatos trailert is kapott a bejelentés, ezt megnézhetitek alább.

A játékban az egyik kiemelt kereskedelmi partner a Chad Shakespeare nevű kutya lesz, aki várhatóan a csapat másik, később megjelenő alkotásában, az An Airport for Aliens Currently Run by Dogs is felbukkanhat.

A Space Warlord Organ Trading Simulator valamikor még idén fog megjelenni, és a Kinect mellett azért támogatja a billentyűzettel és egérrel való irányítást is. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)