Hirdetés

Sci-fi tankcsatákat hozott a legújabb World of Tanks esemény

|

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét ringbe küldi csodafegyverét a Wargaming: visszatér a Waffenträger.

Hirdetés

Ahogy más kompetitív játékok fejlesztőit és kiadóit, úgy a Wargaminget is hátrányosan érintette az elmúlt másfél év abból a szempontból, hogy a pandémia miatt nem lehetett megtartani azokat a rendezvényeket, ahol személyesen találkozhattak volna a rajongókkal. Persze ez idő alatt sem szünetelt a cég által gondozott játékok (World of Tanks, World of Tanks Console, Worls of Tanks Blizt, World of Warships, World of Warships Legends World of Warships Blitz, World of Warplanes) támogatása, egy sor új tartalommal gondoskodtak arról, hogy ne unatkozzék a közösség.

Természetesen nem meglepő, hogy a Wargaming legsikeresebb terméke, a World of Tanks kapja a legtöbb szeretetet. A legnagyobb durranás idén a Modern Armor bővítmény megjelenése számított, de az olyan, átmenetileg elérhető eseményekben sem szűkölködött a játék, mint a minap elrajtolt Return of the Waffenträger.

Hirdetés

A RotW egy aszimmetrikus játékmód, melynek narratívája szerint Max von Krieger és a Harrier tankok ismét harcba szállnak, az ellenfél pár fejlesztésnek hála a korábbinál is veszedelmesebb. A gyakorlatban ez úgy fest, hogy hét Harrier megy neki egy Blitzträger auf E 110 páncélosvadásznak, valamint a behemótot támogató MI-vezérelte Sentinelek seregének az átdolgozott Murovanka, Siegfried Line és Steppes pályák valamelyikén. Aki Harriert irányít, három harckocsi (Object 140, Bat.-Châtillon 25 t és M48A5 Patton) módosított változata közül bökhet rá arra, amelyik rokonszenves.

A győzelmi kondíciók a következők: a Harriereknek meg kell semmisíteniük a Blitzträgert még azelőtt, hogy lejárna az idő, ezzel szemben a Blitzträger nyerhet úgy is, hogy csak simán kihúzza a végéig, vagy egytől egyig elpusztítja ellenségeit.

Mivel a Blitzträgert áthatolhatatlan energiapajzs védi, ezért az összecsapás első szakaszában vitézkedhet a legmerészebben, ilyenkor teszik jól a Harrierek, ha tartják a távolságot, és inkább a Sentinelekre összpontosítják figyelmüket. Az egyetlen módja ugyanis az imént említett pajzs lebontásának, ha levadásszák ellenfelük segítőit, begyűjtik a hátramaradt plazmát, azzal pedig túlhevítik és kivonják a forgalomból a csatatéren elszórt pajzsgenerátorokat. A sebezhetővé váló Blitzträger azonban ezt követően sem adja olyan könnyen magát, mert impozáns fegyverarzenálján túl még teleportáló képességével is számolni kell.

Amennyiben az október 11-ig tartó és egy vadonatúj páncélos (ASTRON Rex 105 mm - Tier VIII-as amerikai prémium tank) debütálását is megünneplő esemény során minden kritériumnak megfelelnek a résztvevő játékosok, jutalom üti a markukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)