Hirdetés

SCi pénzügyek és jövőbeli tervek

|

Az SCi Entertainment Group közzé tette 2005. december 31-én zárult 2005-ös első pénzügyi félévének adatait. Hat hónap alatt 40 millió font értékű bevételre tettek szert, ami nagyjából 15 millióval több, mint a csoport belső költségvetése. Reményeik szerint a következő félév lezárultáig (június 30.) tovább növelhetik az adatokat. A jelentésből kiderül továbbá, hogy leginkább konzolos alkotások hozták a sikereket. A kiadóvállalat elkövetkezendő fél évre vonatkozó terveiről is szót ejtettek. A további bevételnövekedést az igen impozáns termékskálától várják. Ennek része a hónapokon belül megjelenő Tomb Raider: Legends. Emellett nagy sikert aratott a Lego Star Wars is. Ennek folyománya, hogy újabb megállapodást kötöttek a Legóval, melynek értelmében a Bionicle játékfigurákból is videójátékot készítenek. Ez azonban csak a 2007-es üzleti évben jelenhet meg. Nem feledkeztek meg Lara Croft születésének tizedik évfordulójáról (ahhoz képest igen jól tartja magát a hölgyemény...). A jubileumot egy különleges játékkiadással szeretnék megünnepelni. Egyelőre ennyit mondtak róla... Az üzleti stratégiáról is szó esett. Az SCi és az Eidos tavaly májusi egyesülése most vált igazán teljessé. Utóbbi kiadó számos pénzügyi problémával küszködött, ám számos fontos játéknév volt a birtokukban. A felvásárlásával ezek esetleges folytatása is biztosítva lett.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)