Hirdetés

SCi/Eidos - Midway házasság?

|

Az Activision és a Vivendi Games meglepetésszerű egyesülése után nem sokkal két másik kiadó léphet frigyre.

Hirdetés

A nex-tgen.biz anonim (állítólag SCi alkalmazott) forrása szerint a 2003-as tárgyalások után ismételten felmerült, hogy az amerikai Midway és az angol SCi(immáron az Eidossal kiegészülve) egyesítse erejét.
Piaci elemzők szerint ezzel mindkét fél jól járna, hiszen pillanatnyilag egyik kiadó sem dúskál a pénzben. Egy esetleges összeolvadás során mindkét fél a saját nagy címeire(SCi/Eidos: Tomb Raider, Hitman, Kane & Lynch, Deus Ex, Thief, Conflict, Battlestations, Just Cause, stb - Midway: Mortal Kombat, Stranglehold, Unreal Tournament, Area 51, Blitz, stb.)s az általuk már ismert, kitapasztalt játéktípusokra fókuszálhatna. Tény, hogy ez az innováció és az új, eredeti ötleteken alapuló játékok rovására menne. Továbbá kihasználhatnák partnereik nemzetközi kapcsolatait, mivel az SCi/Eidos Európában, a Midway pedig Észak-Amerikában erős.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)