Hirdetés

SCi/Eidos: Veszteségek és névváltás

|

Nem megy túl jól az SCi Entertainment Group szekere, ezért egyebek mellett az ismertebb cégnévre cseréli sajátját.

Hirdetés

Az Eidos anyavállalata, az SCi Entertainment Group nemrég hozta nyilvánosságra a 2007-es pénzügyi eredményeket, s a számok lesújtóak. A cég vesztesége az egy évvel korábbi 13.3 millió angol fontról 99.1 millióra növekedett. Phil Rogers CEO szerint ez a tavaly elkezdett szerkezetváltás számlájára írható, ami stúdiók bezárásával (pl. az összes platformot együttvéve mindössze félmillió példányban elkelt Conflict: Denied Ops fejlesztője a Pivotal Games), félkész projektek törlésével járt. A cég attól várja a sikert, hogy a jól bejáratott, napjainkban is népszerű címeire helyezi a fókuszt.

A legnagyobb reménység

lara.jpg


Ilyen a koronaékszernek számító Tomb Raider, de a Hitman sorozat is folytatódik, ugyancsak készül a Kane & Lynch második része, a magyar vonatkozású Battlestations: Pacific, a Just Cause 2, a Deus Ex 3, és még egy ismert és kedvelt Eidos-széria legújabb darabja, a rejtélyes "T" (talán Thief 4?)
Phil Rogers úgy véli, az aktuális pénzügyi évben már mutatkozni fognak az átalakítás első pozitív hatásai. Kisebbfajta meglepetésként bejelentette még, hogy december 2-án a részvényesek elé terjesztik a javaslatot, hogy az anyavállalat SCi vegye fel a jóval ismertebb Eidos nevet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)