Hirdetés

Scorn - Kickstarterre került az idegtépő horror

|

Egy elborult világba helyezett horrorjáték, amit az Alien atyja, H.R. Giger munkássága inspirált? A Scorn hiánypótló lehet a piacon, már ha összekalapozzák rá a kellő összeget.

Hirdetés

A húsz fejlesztőt számláló Ebb Software ambiciózus tervekkel érkezett a Kickstarterre: egy olyan belső nézetű, nyomasztó atmoszférával rendelkező horrort készítenének a Scorn képében, amelyet a műfaj nagymestere, H.R. Giger ihletett. 

Hirdetés

A Scorn olyan lesz, mintha egy rémálomba csöppentünk volna: egy szörnyű, lüktető, biomechanikától és egyéb ocsmányságoktól nyálkás világban kell megpróbálnunk túlélni a túlélhetetlent, fejtörőket megoldva és fegyvert ragadva, miközben a nyomasztó érzés egészen a csontunkig hatol. A játékmenetben nem lesznek átvezető jelenetek és véletlenszerűen generált pályák sem, a fejlesztők mindent egy lapra, a gondosan kivitelezett történetmesélésre tesznek fel. Egészen elképesztő az első gameplay videó: 

Az Ebb Software egyszer már megpróbálkozott a közösségi kalapozással, akkor nem jött össze, de azóta találtak befektetőket és a terveik szerint két részben fogják megjelentetni a játékot: az első, a Dasein valamikor jövőre jelenhet meg PC-re, persze ehhez a támogatók segítsége is kell. Az új Kickstarter-kampány 150 ezer eurót kér a játékosoktól, amelyből a hír írásának pillanatában már összejött több mint 21 ezer úgy, hogy még 34 nap van hátra.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)