Hirdetés

Scorpion: Disfigured Demo

|

Megérkezett az eredetileg Showdown: Scorpion címen ismert cyberpunk FPS játszható demója.

Hirdetés

Hogy mi késztette az alkotókat a Showdown: Scorpion cím megváltoztatására, örök rejtély marad. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Scorpion: Disfigured jobban csengene, több vásárlót vonzana, vagy több elmondana erről a "megyek és ökök" stílusú FPS-ről.



A Közel-Keleten járunk, mégpedig az Úr 2048. esztendejében. Már az eredeti koncepció is kellően kaotikus volt, most azonban ember legyen a talpán, aki úgy véli, belevág a kormányzati körökben szövődött összeesküvések, földönkívüliek, környezetszennyezés, terrorizmus, vallási fanatizmus, törzsi háborúk, kegyetlen hadurak és nukleáris csapások alkotta egyvelegbe.



A Showdown: Scorpion, pardon, Scorpion: Disfigured hagyományos FPS ugyan, de a játékos által alakított Scorpion ügynök különleges öltözetéhez köthető paranormális képességek (pl. rövid időre átveszi az irányítást valamelyik ellenfél felett) feldobhatják a játékmenetet. A fejleszthető fegyverekkel villogó játék demója kb. 640 MB-ra hízott.

Letöltési link: worthplaying

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)