Hirdetés

Scribblenauts Showdown - folytatódik a varázslatos franchise

|

Maxwell és varázsceruzája új kalandokra indul a Scribblenauts széria folytatásában.

Hirdetés

Több helyen - például az ESRB - adatbázisában is felbukkant a Scribblenauts Showdown név, a Warner Bros. azonban gyorsan kapcsolt és szinte azonnal bejelentette hivatalosan is a méltán népszerű széria következő részét. 

Hirdetés

Legutóbbi Scribblenauts 2013-ban jelent meg, így a rajongóknak 5 évet kellett várniuk arra, hogy folytathassák a kalandozást ebben a pompás világban. A Scribblenauts Showdown névre keresztelt új epizódban természetesen visszatér az eddigi játékok főszereplője, Maxwell, aki több játékmódon keresztül irányíthatunk majd. A négy játékost támogató Showdown és az akár két játékos szórakozását is lehetővé tevő Versus módban egyaránt a minijátékok vannak a középpontban, míg a Sandboxban azt tehetjük majd, amitől híres a széria: rejtvényeket oldunk meg a szavak erejével. Trailerünk is van hozzá: 

A Scribblenauts Showdown várhatóan március 9-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, méghozzá a tavaly komoly leépítést elszenvedő 5th Cell helyett a Shiver Entertainment fejlesztésében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)