Hirdetés

Scrolls - jövő héten jön a Minecraft fejlesztőinek új játéka

|

A Mojang bejelentette következő játéka, a Scrolls megjelenési dátumát, ráadásul a játék árára is fény derült.

Hirdetés

A Svédországban székelő Mojang fejlesztőstúdió eddig egyetlen produktommal tudott szolgálni a játékosok közössége számára, de azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy mi ezzel is bőven elégedettek vagyunk.

A Minecraft elképesztő sikereket ért el, de köztudott, hogy pénzben fürödve is lehet programozni, és egy ilyen irodában nem csak játékot fejleszteni, de újságot írni is sokkal élvezetesebb lehet (kacsintunk felétek, vezetőség). Így vagy úgy, de elkészült a Scrolls, a Mojang gyűjtögetős kártyajátéka, ami PC-n és Mac-en igyekszik az erre fogékony játékosok kedvében járni. Június 3-án jelenik meg a béta változat, amiért 20 dollárt fognak kérni - remélhetőleg a béta állapotból való kilépés után sem kell ennél többet fizetni. Bár Minecraft-méretű sikerekre nem érdemes számítani, az alábbi videó alapján is megér majd egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)