Hirdetés

Új néven, ingyenesen éledt fel a Minecraft alkotóinak kártyajátéka

|

Korábban még Scrollsként ismerhettük a Mojang kártyás játékát, azonban immáron Caller's Bane néven érdemes keresni.

Hirdetés

A Minecraft felett is bábáskodó Mojang gyűjtögetős stratégiai kártyajátéka, a Scrolls február közepén állt le, ugyanis bármennyire is egyedi és szórakoztató volt, a tömött piacon nem tudott érvényesülni. Szerencsére a rajongók nem maradtak hoppon, ugyanis a Scrolls új név alatt ugyan, de tovább él. 

Hirdetés

A Mojang megtette azt, amire csak kevés online játék szolgáltatója vállalkozott eddig: odaadta a közösségnek, így a Scrolls közösségi szervereken továbbra is létezhet. A projekt immáron a Caller's Bane névre hallgat és a csapat teljesen ingyenesen elérhetővé tette, így PC-re és Macre is bátran tölthetjük. Tekintve, hogy a hivatalos szervereket lekapcsolták, mindenki az elejéről kezdi, semmit sem tud továbbvinni a korábbi fiókjáról, sőt nem is használhatja azt. 

A privát szerverek mellett van egy másik opció is: a scrollsguide.com honlapot futtató kbasten közösségi szervere, így ha szeretnétek a részesei lenni a Scrolls örökségének, itt megtehetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)