Hirdetés

SCUM - megérkezett a karácsonyi frissítés

|

Az ünnepek alkalmából rengeteg újdonsággal bővítették a fejlesztők a játékot.

Hirdetés

A SCUM az egyik legrészletesebb túlélőjáték jelenleg a piacon - a fejlesztők még arra is gondoltak például, hogy a zabálástól szívrohamot is kaphat a karakterünk.

Hirdetés

Karácsony alkalmából nemcsak lehullott a hó a tájakra, hanem az új Fortification rendszer is élesedett, és még emellett egy csomó mindennel is szórakozhatunk a hógolyózástól kezdve a szánkózáson át a hóemberépítésig. Persze karakterünk nem fázhat a legnagyobb hóesésben sem, erről pedig az új Willy Warmer melegítők gondoskodnak.

Ezeken kívül természetesen több balance-javítást és bugfixet is eszközöltek a fejlesztők, hogy még jobbá tegyék a játékélményt. A 0.1.00.11074-es sorszámú patchnek viszont nagy ára van - az összes jelenlegi mentésünk elveszik az újítások és a rendszer lehető legjobb működésének érdekében. 

A frissítés további részleteiről a Twitteres linkre kattintva olvashattok még részletesebben.

Nektek hogy tetszik a SCUM, szerintetek jól sikerült a karácsonyi frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)