Hirdetés

SCUM - egy szénbánya és 24 új sziget is került a pályára

|

A játékhoz érkező új frissítés néhány új területett hozott, amik ugyan még üresek, de a fejlesztők szerint már nem sokáig.

Hirdetés

A Devolver Digital early accessben elérhető játékához folyamatosan érkeznek az újdonságok patchek formájában, amik a hibajavítások mellett sok tartalmi pluszt is hoznak.

Hirdetés

A legutóbbi patch néhány új területtel gazdagította a világtérképet, amik egyelőre még üressen állnak de a fejlesztők azt ígérik, hogy hamarosan elkezdik feltölteni őket tartalommal. 

A fő sziget partjai közelében 24 új kisebb sziget került a játékba, amiken a tervek szerint mindenféle hasznos tárgyat találhatunk majd, amik megkönnyítik a túlélésünket. A másik újdonság a bánya lesz, ami egyelőre szintén üresen tátong, de a játékos ösztönünk mindig azt sugallja, hogy ha a föld alá kell lemennünk, akkor ott valami busás jutalom várhat minket.

A patch egy új fegyverrel - az M1887-es shotgunnal - is gazdagította a játékot és néhány kisebb változtatásra is sor került. A zártörés például nehezebbé vált és a tolvajkulcsok 4 használat után tönkremennek. Ugyanígy a csavarhúzó is eltörik ezentúl, ha túl sokat használjuk. 

Érdekesség még, hogy az alkotók bejelentették, hogy egy Scum képregény is megjelenik majd minden héten, amiből egy kis ízelítőt már most megmutattak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)