Hirdetés

SCUM - hamarosan szívrohamot is kaphatunk a határtalan evéstől

|

Nincs mese, manapság már egy túlélőjátékban is figyelni kell a súlyunkra.

Hirdetés

Az egyik játékos különleges kísérletére jött a válasz a SCUM fejlesztőitől, egészen egyedi megközelítést kap a túlsúly problémája a játékban.

Hirdetés

A múlt hónapban egy kísérletező kedvű játékos elhatározta, hogy az övé lesz a legkövérebb karakter az összes közül a SCUM világában - ezzel tenné próbára a túlélőjáték határait. A hatalmas étvágyú karakter egyébként már túl van a 400 kilón is, ezt pedig már a Devolver Digital fejlesztői sem nézhették tétlenül. A cég társalapítója, Graeme Struthers egy a PC Gamernek adott interjújában beszélt arról, hogy tisztában vannak a játékos szörnyű kísérletével:

Van egy srác a Redditen, aki eléggé magára vonta a figyelmet azzal, hogy rájöjjön, hogyan hízhatna meg a leggyorsabban. A következménye az igyekezetének egy szívroham lesz, hiszen a valóságban sem lenne ez végül másképp. Hamarosan elkezdjük beépíteni a játékba ezeket a funkciókat, szóval valószínűleg ez lesz a vége annak, ha valaki túl sok zombizsírt eszik.

Ugyan a SCUM-tól eddig sem álltak távol az efféle mechanikák, hiszen a hipotermia mellett abba is belehalhat karakterünk, ha túlhajszoljuk szegényt. Elhízottságból adódó szívrohamot mondjuk még nem láttunk korábban, Struthers szerint azonban van még remény a bélpoklos karakter számára:

Ez nem feltétlen jelenti a végállomást a karakter számára. Esetleg elkezdhetne diétázni. Úgy is nézhetne a szívproblémákra, mint egy új kitörési lehetőségre a Redditen. Hogyan rázza le magáról a rengeteg túlsúlyt? Milyen edzésprogram segíthet a fogyásban? Készíthetne akár egy SCUM-féle diétás könyvet.

A szívrohamok nem biztos, hogy már a következő patchben a játékba kerülnek, viszont a fejlesztő azt is elárulta, hogy hamarosan két különböző járművel, egy SUV-val és egy traktorral rövidíthetjük le a sétaidőt (tessék, ennyit a Mozdulj Gamer mozgalomról...). Az említett tartalmak megjelenését azonban alapos tesztelés fogja megelőzni.

Ti kipróbáltátok már a SCUM-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)