Hirdetés

SCUM - még Early Access sincs, de máris hatalmas siker

|

A legnagyobb címeket ugyan még nem tudta maga mögé utasítani a Devolver Digital korai hozzáférésű túlélőjátéka, viszont minden más játékot igen.

Hirdetés

A Devolver Digital és a Serious Sam szériát is fejlesztő Croteam közös  játéka egy elképesztően összetett szimulátor. Kicsit olyan, mint a DayZ szteroidokon, ahol minden mindennel összefügg. Nemrég jelentették be, hogy az ígéretes túlélőjáték Early Access változata augusztus 29-én válik elérhetővé a Steamen, de volt, aki már kipróbálhatta. 

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy ezt valaha is leírjuk, de a - játékosoknak még korai hozzáféréssel sem elérhető - SCUM tegnap pár óra leforgása alatt a harmadik legnézettebb játék lett Twitchen, hála a streamereknek, akik idő előtt közvetíthették a kalandjaikat. Csupán a Fortnite és a PlayerUnknown's Battelgrounds tudta megelőzni, a többi címet sikerült mind maga mögé utasítania, ez pedig egy akkora kiadótól, mint a Devolver Digital elképesztő teljesítmény. 

A kemény kihívásnak ígérkező SCUM augusztus 29-én jelenik meg a Steamen Early Access címként. Ha szeretnétek belenézni, mielőtt döntenétek, Twitchen többen is streamelik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)