Hirdetés

Sea of Solitude - újabb indie játék az EA Originals programjában

|

A művészi kalandjáték erős támogatást kap az Electronic Artstól, ezzel pedig megvan a második cím is az Originals programban.

Hirdetés

Túl sokat nem tudunk a Sea of Solitude-ról, ami főleg annak köszönhető, hogy a bejelentéskor kiadott képeken és egy videón kívül semmi újat nem kaptunk a játékról. A sztori szerint egy elárasztott városban járunk, ahol a magányos emberekből szörnyek lesznek.

A sztoriról ennyi infónk van, de nem is ez a lényeg. A játék gyönyörű, legalábbis a kiadott képek és a videó alapján annak tűnik. Komoly művészeti értéke van a cuccnak, és ezt az EA is észrevette, így hozzá is csapták az indie programot az EA Originals márkához.

"Akárcsak a Fe, az első Originals címünk, úgy a Sea of Solitude is tökéletesen megmutatja, hogy mik azok a játékok, amiket szeretnénk, hogy a játékosk az EA Originalson keresztül ismerjenek meg" - nyilatkozta az EA Worldwide Studios alelnöke, Patrick Söderlund. "Ezzel ünnepeljük elképesztő alkotóink tehetségét, és megadjuk nekik a lehetőséget, hogy egyedi és emlékezetes történeteket mesélhessenek el."

Van abban valami szép (függetlenül attól, hogy ez egy nagyon jó PR fogás), amikor egy-egy nagyobb kiadó az ilyen projektek mögé áll. Alig várjuk, hogy több, hasonló indie cím kapja meg a megérdemelt figyelmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)