Hirdetés

Sea of Solitude - itt az EA által támogatott indie játék megjelenési dátuma

|

Az EA Originals keretében felkarolt játékkal nemsokára végre játszhatunk is.

Hirdetés

Elég jó dolgok születtek abból, hogy az EA kitalálta, független fejlesztőknek segít elképzeléseiket megvalósítani. Az EA Originalsnak köszönhetjük az Unravel játékokat, az A Way Outot és a Fe-t is.

Hirdetés

Tavaly az EA Play-en egész hosszan mutogatták a német Jo-Mei Gamesnél készülő Sea of Solitude-ot, de hosszú időn át semmit nem hallottunk róla. Most bejelentették, hogy július 5-én válik majd elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A történetvezérelt kalandjátékban egy fiatal lánynak segíthetünk átlendülni magányán, miközben egy elárasztott városban mászkálunk, ahol a vízállás a lány elmeállapotának függvényében változik. Érdekes, művészi, elgondolkodtató, és a Jo-Meit vezető Cornelia Geppert személyes élményei inspirálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)