Hirdetés

Sea of Thieves - már több mint kétmillióan szálltak tengerre

|

Hatalmas népszerűségnek örvend a Sea of Thieves, az első héten kétmillió önjelölt kalóz próbált szerencsét a virtuális tengeren.

Hirdetés

A tegnapi hatalmas frissítés után ma hasonlóan fontos hírekkel érkezett a Microsoft, ahol elmondták, hogy a nem túl bő lére eresztett tartalom ellenére rengetegen érdeklődnek a játék iránt.

Hirdetés

A kiadó nyilatkozata szerint a Sea of Thieves lett a legjobban fogyó first-party játékuk ebben a generációban: a megjelenés napján egymillióan léptek be, azóta pedig már duplájára duzzadt a közösség, amivel természetesen a Microsoft Studios legjobban teljesítő Windows 10-es játékának járó címet is megkapta a Rare üdvöskéje. A Sea of Thieves igazi közösségi élmény, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy 100 000 játékos streamelte már a kalózkodást, és 10 millió évnyi időt töltöttünk a streamek előtt.

A fejlesztők a játék közösségépítő erejétől is el voltak ájulva, de azért lássuk be, a félmillió új barátfelkérés nagy része annak köszönhető, hogy a PC-s játékosoknak eddig esze ágában sem volt az Xbox Appot használni. Ettől függetlenül persze a Reddit tele van jobbnál jobb sztorikkal közös vállalkozásba kezdő kalózokról, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy valami in-game funkciót is kapunk, ami megkönnyíti majd az életünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)