Hirdetés

Sea of Thieves - hogy készül a kalózlak?

|

Folytatódik a Rare sorozata, melyből megismerkedhetünk a játék készítésének egyes szakaszaival. A mai napon a kalóz kunyhók építéséről lesz szó.

Hirdetés

Joe Bradford environment artistként dolgozik a Sea of Thievesen, így egyike azoknak az embereknek, akik megteremtik a játék világát a semmiből. Az ő munkájába leshetünk bele.

Szeptemberben még a deszkaszaggató effektekkel ismerkedtünk meg, most jöjjön ennek az ellenkezője, avagy hogy hogyan készülnek el a szigeteken megtalálható faházak, falvak, városok.

Hogy mennyire részletes a játék, arról magatok is meggyőződhettek, ha jelentkeztek a Microsoft Xbox Insider Programjába, ugyanis a Sea of Thieves is bekerül a tesztelhető játékok közé. Jelentkezni pedig a játék hivatalos oldalán tudtok. Hogy élesben mikor kalózkodhatunk, arról még nincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)