Hirdetés

Sea of Thieves - tervezz achievementet, nyerj egy rakat zsákmányt!

|

Ha ott szeretnéd hagyni kezed nyomát a Sea of Thievesben, akkor irány a hivatalos fórum.

Hirdetés

Tegnap elindult a Sea of Thieves bétája, ami annyira szórakoztató, hogy igazából csak a hírezés miatt nem játszom éppen. Rengetegen betámadták a szervereket, így nem problémamentes a teszt, de amíg a csatlakozásra várunk, addig akár egy-egy achievementet is megtervezhetünk.

Hirdetés

A Rare meghirdette achievementversenyét, ami a következőképpen működik: fel kell menni a játék hivatalos fórumára, ahol maximum 44 karakterben megadhatunk egy achievementnevet (angolul). Ezután maximum 100 karakterben le kell írnunk megszerzésének feltételeit, és ha szeretnénk, akkor még egy képet is mellékelhetünk hozzá.

Ha a fejlesztők elég jónak tartják az ötletet, akkor beteszik azt a játékba, a nyertes pedig jutalmul kap egy aláírt és bekeretezett artworkot, valamint egy rakat játékbeli zsákmányt.

A zárt béta jelenleg is dübörög, és az emberek annyira rákattantak, hogy a Sea of Thieves jelenleg a legnézettebb játék a Twitch.tv-n. Ti bekerültetek a bétába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)