Hirdetés

Sea of Thieves - még emberevő kraken is lehet a játékban

|

Egy adatbányász olyan nyomokra bukkantak a béta fájljai között, amelyek még sok-sok további tartalomról árulkodnak.

Hirdetés

Rengetegen próbálhatták ki a Rare alkotását a zárt béta során, és a fejlesztők nyilván nem mutattak meg nekünk mindent, de még így is sokan élvezték a kalózkodást. Egy adatbányászatnak köszönhetően pedig most már azt is tudjuk, nagyjából milyen újdonságokkal készül a stúdió a jövőben.

Hirdetés

A m4rx nevű redditező által vizsgált dolgok közül talán a legérdekesebbek a krakenről szóló fájlok, ugyanis a szörnyeteg több animációját is megtalálta, ami a jelek szerint megragadhatja az önjelölt kalózokat, de akár le is nyelheti, majd kiköpheti őket. A fájlnév alapján ez utóbbi egyébként azt is jelentheti, hogy a játékosokra köp a kraken.

Emellett még hajónkat is saját ízlésünk szerint alakíthatjuk majd, például egyedi ágyúkkal vagy kormánnyal, de szigonypuskára, ellenséges sellőkre, valamint vadonatúj gyümölcsökre utaló nyomokat is találtak az adatbányászok. Persze elképzelhető, hogy ezek a dolgok be sem kerülnek majd a későbbiekben, de az biztos, hogy az új tartalmak feldobnák egy kicsit a kalózkodás élményét.

Nektek hogy tetszett a Sea of Thieves bétája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)