Hirdetés

Sea of Thieves - az új trailer azt is megmutatja, milyen lesz egyedül játszani

|

A Sea of Thieves legújabb videója megmutatja, milyen új feature-ök kerültek be a jelenleg is futó alfatesztbe, ezek között pedig ott van egy olyan hajó is, amit kifejezetten a magányos kalózoknak talált ki a Rare.

Hirdetés

A készítők jelenleg 2018 elejére ígérik a Sea of Thieves kiadását, ezzel kapcsolatban nem túl biztató, hogy a játék még mindig a technikai alfa állapotában van. Az emiatt érzett kételyeinket a kalózos kalandról kiadott új videó sem fogja eloszlatni, viszont arról megbizonyosodhatunk, hogy nagy csapat nélkül is érvényesülhetünk majd a tengereken, ha ügyesek vagyunk.

Hirdetés

A trailer az alfa legújabb változatával együtt érkezett újdonságokat mutatja be, amik között ott van az úgynevezett Small Ship is, ami úgy lett kialakítva, hogy akár egy ember is irányítani tudja. A fürge hajó ennek érdekében gyorsabban fordul, mint vetélytársai, illetve a különböző kezelőszerveit is gyorsabban aktiválhatjuk, hogy legyen időnk minden különböző teendőre. A Sea of Thieves jelenlegi változatában egyébként kipróbálhatjuk a hangos csevegést helyettesíteni hivatott gyorsüzeneteket, ahogy a hajóbörtön rendszerét is, ahová legénységünk lázadó tagjait zárhatjuk be egy sikeres szavazás után. Végül bekerült egy olyan opció is, amivel az igazán reménytelen helyzetekben saját hajónkat is elsüllyesztjük, bár reméljük, erre ritkán lesz szükségünk.

Szerintetek a halasztások után is sikeres lehet a Sea of Thieves?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)