Hirdetés

Sea of Thieves - több mint 300 ezren kalózkodtunk a bétában

|

A Rare munkatársai összesítették a béta statisztikáit, és úgy ítélték meg, hogy hatalmas siker volt a tesztidőszak.

Hirdetés

Nem egy embert ismerek (beleértve magamat is), akit a béta előtt egyáltalán nem érdekelt a Sea of Thieves, de elég volt egyszer kihajóznia, hogy magával ragadja a virtuális tenger. Különösen azután, hogy a Microsoft bejelentette, a játék már a megjelenéskor benne lesz a Game Passban.

Hirdetés

Bár a bétának voltak kisebb-nagyobb technikai problémái, ami miatt sokan csak napokkal később tudták egyáltalán elindítani a játékot, a Rare statisztikái szerint így is 332 052 játékos próbált szerencsét a tengeren, akik összesen több mint kétmillió órát töltöttek a nyílt vizen. De nemcsak náluk, hanem azoknál is tarolt a Sea of Thieves, akik nem jutottak be a bétába: Twitchen és Mixeren is ez volt a legnézettebb játék átlagosan 104 ezer nézővel, és több mint 25 ezren gyártottak belőle tartalmat, aminek a megnézésére 14,5 millió óra ment el az életünkből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)