Hirdetés

Sea of Thieves - az új küldetések puskaporral töltik meg a hajókat

|

Ismét új tartalom érkezett a Sea of Thieves világába, ezúttal a legveszélyesebb szállítmány áll a középpontban.

Hirdetés

Puskaporral hajózni nem annyira veszélytelen, de aki bevállalja, jutalmat kaphat. A kocsmáros már megbíz minket azzal is, hogy fosszunk ki erődöket, és hozzuk ki onnan az összes lőport, amit találunk. Az erődök egyébként most már jelentős mennyiségű halálfejes hordót rejtenek, úgyhogy nem kell nagyon keresgélnünk.

Hirdetés

A feladat teljesítéséért rengeteg doubloont és új cuccokat kapunk, de az igazi finomsága a black powder runoknak, hogy a Reaper's Flag bekapcsolásával extra cuccokért lehet leszállítani őket. Ilyenkor más csapatok bármikor ránk támadhatnak, megpróbálhatnak kifosztani bennünket vagy csak simán felrobbanthatják a fedélzetünkön tárolt jelentős mennyiségű lőport.

A legújabb frissítés részletes leírását itt találjátok, változtattak ezt-azt, hogy még jobb legyen kalózkodni. Aztán ne is olvasgassatok tovább, inkább irány játszani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)