Hirdetés

Sea of Thieves - izgalmas új kalandokat és PvP változásokat hoz a következő frissítés

|

A játékbeli esemény mellé átdolgoznák egy kicsit az aréna módot is.

Hirdetés

A Sea of Thieves első születésnapját egy méretes frissítéssel ünnepelte a Rare, de eszük ágában sincs lassítani, a következő hónapokban folyamatos tartalmi bővítésekre számíthatunk. Az első update-re nem is kell már sokat várni, hiszen július 17-én élesedik.

Hirdetés

A Black Powder Stashes névre keresztelt esemény az Adventure módban kínál majd új küldetéseket, és a fejlesztők szerint kicsit felforgatja majd a játék szociális dinamikáját és a játékosok viselkedési formáit. Túl sokat egyelőre nem árultak el, de ha tippelnünk kéne, nemcsak a hordók, hanem a matrózok közti levegő is elég puskaporos lesz.

Emellett az Insider program keretein belül már tesztelik az Arena mód újításait is, a tervek szerint ugyanis a jövőben nemcsak 4-fős hajókkal, hanem a kisebb vitorlásokkal is harcba indulhatunk majd, ami felforgatja a játékmódot, hiszen egész máshogy viselkednek a nyílt vízen.

Ti toljátok még a Sea of Thievest?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)