Hirdetés

Sea of Thieves - csalók járják a tengert

|

Mint minden nagyobb PC-s címben, itt is megjelentek az első csalók, akik a cross platform lehetőségeknek köszönhetően a konzolos élményt is veszélyeztetik.

Hirdetés

A Sea of Thieves homokozója egyébként is kalózokkal van tele, a gond csak az, hogy a PC-n felbukkant csalók nem rumot vedelnek és kincset lopnak. Előkerültek az első csalóprogramok a játékhoz, melyek erősen megkérdőjelezik a Microsoft zárt rendszerének biztonságosságát.

Hirdetés

Tavaly év végén megjelent egy új csalás elleni védelem a keretrendszerben, de azt vagy nem tudta még felhasználni a Rare, vagy már át is törték. Akárhogy is, a Sea of Thieves csalói nem csak a PC-s tábornak okoznak gondot.

A cross platform miatt az Xbox One-os játékosoknak is szembe kell nézniük a tisztességtelen játékosokkal. A legtöbb hasonló cím esetében lehetőségünk van megválasztani, hogy akarunk-e PC-s játékosok ellen keménykedni, vagy maradunka konzolos tábornál. A Sea of Thieves sandbox jellege miatt erre nincs lehetőség, így most a konzolosok is kapnak egy kis ízelítőt abból, amivel a PC-s tábor hosszú évek óta szenved.

A Sea of Thieves csalások között jelenleg a klasszikusok vannak: az ellenfelek fejére húzzák a célkeresztet, vagy láthatóvá teszik az ellenséges egységeket falakon és mindenen keresztül. Egyelőre várjuk a Microsoft és a Rare reakcióját a problémára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)