Sea of Thieves - mindenkinek meglesz a maga feladata

|

A co-op kalózkodás akkor mókás igazán, ha a hajón mindenki tudja a dolgát. A játék erősen rámegy arra, hogy egymásra kelljen támaszkodnunk, ezt részletezi a legfrissebb videó.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Sea of Thieves két vezető dizájnere, Shelley és Andrew Preston leültek, hogy elmeséljék nekünk a co-op játékmenet egy fontos részét, az egyének szerepeit. A hajó navigálásánál például mindenki mással fog foglalkozni.

A kormányos látja az iránytűt, valaki nézheti a térképet, más pedig a hajó orrában figyeli majd a vízfelszínt. Mindenki más és más információkhoz jut hozzá, és meg kell osztanunk a csapattársainkkal ezeket, hogy biztos ne végezzük a tenger fenekén.

Persze a hajót elhagyva is megoszlanak majd a feladataink, de erről már meséljen a fenti videó. A Sea of Thieves várhatóan 2017. első negyedévében érkezik PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!